MetalFirtina.Start();



Politik konulara girmeyeceğim diye kendime söz vermiştim. Ama bu konu politikadan baya fazla olduğu ve direkt olarak tüm milletimizi, devletimizi ve vatanımızı ilgilendirdiği için yazmak zorundayım.

Malumunuz tezkere mecliste ve onaylanacak. Tüm baskılar ve şartlardan dolayı kuvvetli muhtemel IRAK'a karadan girilecek. Bu operasyon amaç olarak tabiki yapılması gereken bir gereklilik. Lakin yapılma şekli ve doğuracağı sonuçlar çok iyi tartılmalı ve hesap edilmeli. Resmen satranç oyunu. Dikkatli, düşünerek ve akıllıca hareket edilmeli. Türkiye'nin 1 tek dostu yok. Düşmanların da haddi hesabı yok. Bu nedenle 1 tek yanlış hamle yapma lüksümüz yok.

Terör örgütünü vurmaya gidiyoruz ama acaba bizi neler bekliyor. Ne tür tuzaklar bekliyor? Bir kaç kuvvetli muhtemel senaryolar.
- Türk askeri sınırı geçer, önünde pat diye peşmergeleri bulur ve çatışılır.
- Boruzani, havlamaya başlar "Bu IRAK devletine yapılmış bir saldırıdır. Bize savaş açtılar. Aynı zamanda etnik temizliğe geldiler. Tüm Kürtleri öldürecekler" gibisinden.
- Bu sayede başta ABD olmak üzere karşımıza dikilebilir.
- Yurt içinde de Boruzaninin Kürt halkını galeyana getirici havlamalarını fırsat bilenler iç savaş (Türk-Kürt) çıkartmak için bombaların düğmesine ve silahların tetiklerine basarlar.
- Öğleden önce bir kürt mahalle kahvesi taranır, öğleden sonra da bir Türk kahvehanesi. Sonra yıllardır arkadaş veya komşu olanlar bile birbirine yan gözle bakmaya başlar.
- Bütün bu gelişmeler yetmiyormuş gibi Yunan ve Rum köpekleri de kaşınır. Bir cephe de batıda ve Kıbrıs'ta açılabilir.

gibi gibi.. Daha çoğaltabilirim ama Paronoya teşhisi koyarsınız diye bu kadarını yeterli görüyorum.

Korkarım ki MetalFirtina.Start(); komutu verildi. Akıllı olmak lazım. Bu vatanı bizim (Türkü-Kürdü-Lazı-Çerkezi...)dedelerimiz omuz omuza kurtardı. Şimdi gerekirse biz torunları kurtarır. Kimsenin şüpesi olmasın. Ama akıllı olmak lazım. Kökü kurutmak istiyorsak koca ağacı ilaçlamak ve kurumasını beklemek yerine direk köküne kibrit suyu dökmek lazım.
Allah (c.c) sonumuzu hayır etsin ve bizlere de gerçek ŞEHADETİ nasip etsin. (Amin)

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Üstadım eline sağlık. Yazdıkları mantılı ve düşünülen yorumlar. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur...